Coaching

Voel je je niet gelukkig? Of heb je behoefte aan nieuwe inzichten of tools om beter in balans te komen? Of heb je oververmoeidheidsklachten, burn-out of andere issues met jouw gezondheid? Dan is coaching met behulp van de krachtige technieken uit de Kundalini Yoga iets voor jou!

In deze coaching zet ik Kundalini Yoga Therapie in. Uit eigen ervaring heb ik geleerd hoe krachtig en effectief dit kan zijn. Het enige wat van jou gevraagd wordt, is de inzet om 40 dagen hiermee aan de slag te gaan. Je ontvangt van mij een persoonlijk programma dat speciaal door mij voor jou is samengesteld aan de hand van jouw vraag, wensen en behoefte.

De investering bedraagt € 275 (voor particulieren incl. BTW voor ondernemers ex. BTW).  Je ontvangt hiervoor:

  • een gratis intakegesprek om kennis te maken en jouw wensen en behoeften te bespreken. Na dit gesprek beslis je pas of je definitief doorgaat met de coaching.
  • een privé yogales van 1 uur.
  • een persoonlijk programma speciaal voor jou samengesteld, waarmee je 40 dagen aan de slag gaat.
  • intensieve coaching via mail en telefoon. Je ontvangt een aantal keren per week een bericht met een overweging, tip, stof tot nadenken.
  • gedurende deze 40 dagen vrije toegang tot de wekelijkse yogalessen.
  • persoonlijk gesprek om het traject af te sluiten.

Deze 40 dagen heb je nodig om een patroon te doorbreken, een patroon dat jou blokkeert om te veranderen of ontwikkelen. Wanneer je behoefte hebt aan reflectie en het bespreken van de voortgang is hier alle ruimte voor.

We sluiten het traject na 2 maanden af met een evaluatie. Daarna kan je beslissen of je zelf vooruit kan of dat je nog aanvullende coaching wilt.

shutterstock_307092008

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close